Utstillingsåpning!

Utstillingsåpning!

Publisert av Marianne Løchen den 08.06.24.
Presentasjon av de tre utstillingene som blir å finne på Reidvin-tunet i sommer:
I Rambergstua presenterers utstillingen “Naturhistorie” av den abstrakte kunstneren Volodymyr Filippov fra Ukraina. Filippov (56), medlem av NBK og VBK, nå bosatt i Sande i Vestfold, stiller ut 99 tegninger laget ved hjelp av frottage-teknikken, som overfører tekstur fra hverdagslige gjenstander til papir.
Utstillingen viser ulike teksturer, inkludert gamle skolepulter og pappemballasje fra ølbokser, innrammet med en antikk tinn middagstallerken, ca 150 år gammel. Denne tallerkenen, brukt i norsk hverdagsliv fra gamle dager, knytter historisk betydning til moderne kunst.
Prosjektet utforsker unike teksturer og avtrykk, inkludert objekter som steiner på stranden, bryggebrett, deler av fiskebåter, luker i Holmestrand, og former for vafler og kjeks fra Reidvin-tunet samling.
Volodymyr Filippov skaper disse arbeidene ved nøye å studere og transformere teksturer til kunstneriske bilder.
Besøk Reidvin-tunet for å oppleve hvordan historiske teksturer blir til moderne kunstverk, og nyt en kulturell dag i vakre omgivelser. Utstillingen viser tegninger laget med objekter fra vårt museum, noe som gir Filippovs arbeid en ekstra dimensjon. Verkene kan kjøpes, både for personlig glede og som gaver.

Nestemann ut er Anne Milling, eller Anne Kook, som det står på tidligere malerier, har vi gleden av å presentere i Galleri Løa i sommer. Hun har studert kunst i 8 år - billedkunst i Universitetet i Tartu (EST) (2000-2004) og design i Kunstskole i Tartu (EST) (1995-2000).

Bruker mye oljemaling på lerret, men liker også mikse med mediene og eksperimentere, blandt annet med ting man finner i byggebutikker eller i for eksempel kjøkkenskap.
Dette er en salgsutstilling og er du interessert i å kjøpe, ta kontakt på: tlf. 942 67 580 eller annemillingart@gmail.com
Eller kan hende du treffer henne i utstillingen en av søndagene i sommer.

Og sist, men ikke minst: “Kirken den er et gammelt hus” finner du i Galleri Stallen. Hillestad kirke feirer jo sitt 300-årsjubileum i år og det markeres med ulike arrangement gjennom hele året – også på Reidvin-tunet.

Malerier, fotografier og gjenstander som kan knyttes opp til kirken vår i Hillestad, fortid og nåtid, har vi forsøkt å få med.
Bilder av interiør og ekteriør, kanskje snutter fra kirkens historie i tekst og bilder – dette blir en spennede tidsreise i ord og bilder.

Velkommen!